Servicevilkår for Quizspil.dk

Sidst opdateret: 06/05/2024

Velkommen til Quizspil.dk! Ved at få adgang til vores hjemmeside og bruge vores tjenester accepterer du at overholde og være bundet af følgende vilkår og betingelser for brug, som sammen med vores privatlivspolitik styrer Quizspil.dk’s forhold til dig i forbindelse med denne hjemmeside.

1. Accept af vilkår

Denne aftale skitserer de vilkår og betingelser, der gælder for din adgang til og brug af Quizspil.dk, herunder alt indhold, funktionalitet og tjenester, der tilbydes på eller via Quizspil.dk (”Tjenesten”). Ved at bruge Tjenesten accepterer du at være bundet af disse vilkår. Hvis du ikke accepterer disse vilkår, bedes du ikke bruge Tjenesten.

2. Beskrivelse af tjenesten

Quizspil.dk tilbyder forskellige quiz-relaterede tjenester, som kan inkludere, men ikke er begrænset til, trivia-spil, brugerskabte quizzer og fællesskabsfunktioner. Alle tjenester leveres ”som de er” og ”som tilgængelige”. Vi forbeholder os retten til at ændre eller indstille Tjenesten (eller dele af den) midlertidigt eller permanent med eller uden varsel.

3. Brugerkonti

For at få adgang til nogle funktioner i Tjenesten, kan det være nødvendigt at oprette en konto. Du er ansvarlig for at bevare fortroligheden af din konto og adgangskode og for at begrænse adgangen til din computer. Du accepterer at påtage dig ansvar for alle aktiviteter, der finder sted under din konto eller adgangskode.

4. Brugeradfærd

Brugere forventes at bruge Quizspil.dk ansvarligt og med respekt for andre brugere. Forbudt adfærd inkluderer, men er ikke begrænset til, følgende:

  • Indlægning eller overførsel af ethvert indhold, der krænker ophavsret, er ærekrænkende, injurierende, obskønt, skadeligt eller krænker privatlivets fred;
  • At udvise en adfærd, der ville udgøre en strafbar handling, give anledning til civilretligt ansvar eller på anden måde krænke en lov;
  • Forsøg på på nogen måde at forstyrre webstedets eller vores netværks sikkerhed eller forsøg på at bruge webstedets tjeneste til at få uautoriseret adgang til et andet computersystem.

5. Ophavsret

Alt indhold på hjemmesiden, såsom tekst, grafik, logoer, knapper, ikoner, billeder, lydklip, digitale downloads og software, er ejendom tilhørende Quizspil.dk eller dens indholdstilvejere og beskyttet af international ophavsret.

6. Ansvarsfraskrivelse og ansvarsbegrænsning

Quizspil.dk garanterer ikke nøjagtigheden, fuldstændigheden eller anvendeligheden af nogen information på hjemmesiden og hverken adopterer eller godkender eller er ansvarlig for nøjagtigheden eller pålideligheden af nogen mening, råd eller udtalelse fremsat. Under ingen omstændigheder vil Quizspil.dk være ansvarlig for noget tab eller skade, der opstår som følge af nogen persons afhængighed af information eller andet indhold postet på tjenesten.

7. Ændringer i servicevilkårene

Vi forbeholder os ret til efter eget skøn at ændre eller modificere dele af disse Servicevilkår til enhver tid. Det er dit ansvar periodisk at kontrollere disse Servicevilkår for ændringer.

8. Lovvalg

Disse vilkår skal fortolkes i overensstemmelse med og styres af lovene i Denmark, uden at give virkning til principperne om lovkonflikter.