Natur quiz

Klimaforandringer

Klimaforandringer

Klimaforandringerne udgør en global udfordring, der påvirker vores miljø, økosystemer og samfund med stigende temperaturer, ekstreme vejrforhold og konsekvenser for menneskers liv og natur på vores planet.

Læs mere

Naturressourcer

Naturressourcer

Naturressourcerne udgør en forsyning af råstoffer, energi og fødevarer, der er afgørende for menneskers overlevelse og økonomisk udvikling, men som også kræver ansvarlig forvaltning for at sikre bæredygtighed.

Læs mere

Økosystemer

Økosystemer

Økosystemerne udgør en indbyrdes forbundet web af planter, dyr og mikroorganismer, der skaber bæredygtige livsbetingelser og naturlige kredsløb, der opretholder balancen i naturens mangfoldighed.

Læs mere

Fauna

Fauna

Faunaen udgør en mangfoldighed af dyrearter, fra majestætiske rovdyr til små kryb, der beriger vores natur med diversitet, overlevelsesstrategier og et fascinerende indblik i dyrenes adfærd og levesteder.

Læs mere

Flora

Flora

Floraen udgør en verden af farverige planter, træer og blomster, der beriger vores natur med skønhed, ilt og et rigt dyreliv, der er afhængigt af de mangeartede økosystemer over hele kloden.

Læs mere