hvor mange kalorier er der i spinat
Lad os teste din viden omkring hvor mange kalorier er der i spinat! Tag quizzen alene eller inviter dine venner til at deltage på Quizspil. Det er den perfekte måde at have det sjovt og lære noget nyt, uanset om du er alene eller sammen med venner. Mød udfordringen, og find ud af, hvem der ved mest om hvor mange kalorier er der i spinat!
/5
6

Hvor mange kalorier Quiz

1 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i vodka?

2 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en toast?

3 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier skal man have?

4 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier skal man forbrænde for at tabe 1 kilo?

5 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en appelsin?

Your score is

0%

Spinat er en superfood, der er fyldt med vitaminer og mineraler, men hvor mange kalorier er der egentlig i spinat?

100 gram spinat indeholder kun omkring 23 kalorier, hvilket gør det til et fantastisk valg for dem, der ønsker at holde øje med deres kalorieindtag. Spinat er også rig på fibre, som kan hjælpe med at holde dig mæt i længere tid og understøtte en sund fordøjelse.

Derudover er spinat en god kilde til jern, vitamin A og C, som alle er vigtige næringsstoffer for kroppen. Jern hjælper med at transportere ilt rundt i kroppen, mens vitamin A støtter synet og immunsystemet. Vitamin C bidrager til at styrke immunforsvaret og øge optagelsen af jern.

Så næste gang du laver en lækker salat eller smoothie, så tænk på alle de gode ting, spinaten bringer til bordet – inklusive de få kalorier.