hvor mange kalorier er der i peanuts
Lad os teste din viden omkring hvor mange kalorier er der i peanuts! Tag quizzen alene eller inviter dine venner til at deltage på Quizspil. Det er den perfekte måde at have det sjovt og lære noget nyt, uanset om du er alene eller sammen med venner. Mød udfordringen, og find ud af, hvem der ved mest om hvor mange kalorier er der i peanuts!
/5
6

Hvor mange kalorier Quiz

1 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en sun lolly?

2 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en avocado?

3 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i gulerødder?

4 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier i et æg?

5 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en fransk hotdog?

Your score is

0%

Peanuts er en populær snack, som mange mennesker nyder at spise. Men hvor mange kalorier er der egentlig i peanuts? Det afhænger af mængden du spiser.

En portion peanuts på 28 gram indeholder omkring 170 kalorier. Dette gør dem til en relativt kalorie-tæt snack, så det er vigtigt at være opmærksom på portionsstørrelsen, hvis du har fokus på vægtkontrol.

Derudover er peanuts også en god kilde til protein og sunde fedtsyrer, hvilket gør dem til et godt valg for din generelle sundhed. Men husk stadig at moderere dit indtag, da alt med måde er nøglen til en sund kost.

Så næste gang du tager en håndfuld peanuts som snack, så husk at være opmærksom på dine portionsstørrelser for at holde styr på dit kalorieindtag.