hvor mange kalorier er der i mango
Lad os teste din viden omkring hvor mange kalorier er der i mango! Tag quizzen alene eller inviter dine venner til at deltage på Quizspil. Det er den perfekte måde at have det sjovt og lære noget nyt, uanset om du er alene eller sammen med venner. Mød udfordringen, og find ud af, hvem der ved mest om hvor mange kalorier er der i mango!
/5
6

Hvor mange kalorier Quiz

1 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en agurk?

2 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en pizza?

3 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en vandmelon?

4 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier skal man forbrænde om dagen?

5 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en avocado?

Your score is

0%

Mango er en lækker og saftig frugt, der ikke kun smager fantastisk, men også er fyldt med næringsstoffer. Men hvor mange kalorier er der egentlig i mango?

En gennemsnitlig mango vejer omkring 200 gram og indeholder cirka 135 kalorier. Denne mængde giver dig også en god dosis vitamin C, A og E samt kostfibre, som alle bidrager til en sund krop.

Derudover er mango en god kilde til antioxidanter, som hjælper med at beskytte dine celler mod skader forårsaget af frie radikaler. Så selvom mango indeholder kalorier, er det stadig en sund og velsmagende snack.

Så næste gang du får lyst til noget sødt og lækkert, så prøv at nyde en moden og saftig mango – din krop vil takke dig for det!