hvor mange kalorier er der i et glas mælk
Lad os teste din viden omkring hvor mange kalorier er der i et glas mælk! Tag quizzen alene eller inviter dine venner til at deltage på Quizspil. Det er den perfekte måde at have det sjovt og lære noget nyt, uanset om du er alene eller sammen med venner. Mød udfordringen, og find ud af, hvem der ved mest om hvor mange kalorier er der i et glas mælk!
/5
6

Hvor mange kalorier Quiz

1 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i gulerødder?

2 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en toast?

3 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier skal en kvinde have om dagen for at tabe sig?

4 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en avocado?

5 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i popcorn?

Your score is

0%

Et glas mælk er en almindelig del af mange menneskers kost, da det er en god kilde til calcium og protein. Men hvor mange kalorier er der egentlig i et glas mælk?

Antallet af kalorier i et glas mælk afhænger af typen og fedtprocenten. En kop skummetmælk indeholder typisk omkring 80 kalorier, mens en kop sødmælk kan have op til 150 kalorier. Hvis du drikker én procent mælk, vil den have omkring 100 kalorier pr. kop.

Hvis du er på en diæt eller forsøger at kontrollere dit kalorieindtag, kan det være nyttigt at være opmærksom på, hvor mange kalorier der er i de fødevarer, du spiser og drikker. Mælk kan være en vigtig del af en sund kost, men det er stadig vigtigt at være opmærksom på portionstørrelserne.

Selvom mælk har et relativt højt kalorieindhold sammenlignet med nogle andre drikkevarer, såsom vand eller te, så giver den også vigtige næringsstoffer som calcium og protein. Det handler om at finde en balance mellem at nyde dine yndlingsfødevarer og holde styr på dit kalorieindtag.