hvor mange kalorier er der i en magnum
Lad os teste din viden omkring hvor mange kalorier er der i en magnum! Tag quizzen alene eller inviter dine venner til at deltage på Quizspil. Det er den perfekte måde at have det sjovt og lære noget nyt, uanset om du er alene eller sammen med venner. Mød udfordringen, og find ud af, hvem der ved mest om hvor mange kalorier er der i en magnum!
/5
6

Hvor mange kalorier Quiz

1 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en toast?

2 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i et æg?

3 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en gulerod?

4 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i et glas rødvin?

5 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i popcorn?

Your score is

0%

En Magnum is lækker is, men hvor mange kalorier indeholder den egentlig? En Magnum Classic is for eksempel indeholder omkring 250 kalorier. Denne is er lavet af vaniljeis, overtrukket med chokolade og nødder.

Hvis du foretrækker en lidt lettere version, så kunne du prøve en Magnum Mini. En Magnum Mini Classic indeholder ca. 150 kalorier, hvilket gør den til et lidt mere kalorievenligt alternativ.

Det er vigtigt at være opmærksom på portionsstørrelsen, hvis du forsøger at holde styr på dit kalorieindtag. En Magnum Double Caramel indeholder for eksempel omkring 350 kalorier, så det kan være en god idé at nyde denne is som en sjælden godbid.

Så næste gang du nyder en lækker Magnum, kan det være en god idé at huske på, hvor mange kalorier der er i den, og måske vælge en mindre portion for at holde styr på dit kalorieindtag.