hvor mange kalorier er der i en cola
Lad os teste din viden omkring hvor mange kalorier er der i en cola! Tag quizzen alene eller inviter dine venner til at deltage på Quizspil. Det er den perfekte måde at have det sjovt og lære noget nyt, uanset om du er alene eller sammen med venner. Mød udfordringen, og find ud af, hvem der ved mest om hvor mange kalorier er der i en cola!
/5
6

Hvor mange kalorier Quiz

1 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier forbrænder man ved at gå?

2 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en appelsin?

3 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i æg?

4 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier skal man have om dagen?

5 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i popcorn?

Your score is

0%

Cola og kalorier

En almindelig cola indeholder omkring 140 kalorier per 330 ml dåse. Dette kan variere lidt afhængigt af mærket, men det er en god tommelfingerregel at huske på, når man tæller kalorier.

Hvis du drikker en stor flaske cola på 500 ml, vil du indtage omkring 215 kalorier. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvor mange kalorier du får fra drikkevarer som cola, da de hurtigt kan tilføje mange ekstra kalorier til din kost.

Når det kommer til at holde styr på dit daglige kalorieindtag, er det vigtigt at huske, at alkoholfrie drikkevarer som cola også bidrager til dit samlede kalorieforbrug. Selvom de måske ikke fylder lige så meget som mad, kan de stadig have en betydelig effekt på din vægt og sundhed.

Så næste gang du har lyst til en cola, skal du huske på hvor mange kalorier den indeholder, og overveje om det er det værd for dig i forhold til dine ernæringsmæssige mål.