hvor mange kalorier er der i en ben and jerry is
Lad os teste din viden omkring hvor mange kalorier er der i en ben and jerry is! Tag quizzen alene eller inviter dine venner til at deltage på Quizspil. Det er den perfekte måde at have det sjovt og lære noget nyt, uanset om du er alene eller sammen med venner. Mød udfordringen, og find ud af, hvem der ved mest om hvor mange kalorier er der i en ben and jerry is!
/5
6

Hvor mange kalorier Quiz

1 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en avocado?

2 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier forbrænder man på en dag?

3 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier skal en kvinde have?

4 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i vindruer?

5 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i et æg?

Your score is

0%

Der er ingen tvivl om, at Ben and Jerry’s is er en lækker og populær godbid for mange. Men hvor mange kalorier er der egentlig i en portion af denne syndige fornøjelse?

En typisk servering af Ben and Jerry’s is indeholder omkring 250-300 kalorier. Det kan dog variere lidt afhængigt af den specifikke smag og toppings, der bruges.

Hvis du nyder en portion af denne is som en dessert eller snack, så kan det være en god idé at være opmærksom på kalorieindholdet. Det kan hjælpe dig med at holde styr på dit samlede kalorieindtag og undgå overspisning.

Selvom Ben and Jerry’s is måske ikke den sundeste mulighed, når det kommer til snacks, er det vigtigt at huske på, at det er okay at forkæle sig selv engang imellem. Nyd din is med måde og husk at balancere det med sunde valg resten af dagen.