hvor mange kalorier er der i 100 gram slik
Lad os teste din viden omkring hvor mange kalorier er der i 100 gram slik! Tag quizzen alene eller inviter dine venner til at deltage på Quizspil. Det er den perfekte måde at have det sjovt og lære noget nyt, uanset om du er alene eller sammen med venner. Mød udfordringen, og find ud af, hvem der ved mest om hvor mange kalorier er der i 100 gram slik!
/5
8

Hvor mange kalorier Quiz

1 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier skal jeg spise?

2 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier om dagen?

3 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en skive rugbrød?

4 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i pasta?

5 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en toast?

Your score is

0%

Slik er en lækker og fristende godbid, som mange af os elsker at nyde engang imellem. Men hvor mange kalorier er der egentlig i 100 gram slik?

Det afhænger naturligvis af typen af slik, da nogle varianter indeholder flere kalorier end andre. Generelt set kan man dog regne med, at der er omkring 380-400 kalorier i 100 gram slik.

Hvis du gerne vil være mere præcis i din beregning, kan du kigge på næringsindholdet på emballagen. Her vil du kunne se, hvor mange kalorier der er pr. 100 gram slik.

Husk dog på, at det ikke kun er antallet af kalorier, der er vigtigt at tage højde for. Slik indeholder ofte også en masse sukker og fedt, som kan have negativ indflydelse på vores helbred, hvis det indtages i store mængder.

Så næste gang du nyder en håndfuld slik, så vær opmærksom på mængden – selvom det smager godt, så er det bedst at nyde det med måde!