hvor mange kalorier er der i 1 æg
Lad os teste din viden omkring hvor mange kalorier er der i 1 æg! Tag quizzen alene eller inviter dine venner til at deltage på Quizspil. Det er den perfekte måde at have det sjovt og lære noget nyt, uanset om du er alene eller sammen med venner. Mød udfordringen, og find ud af, hvem der ved mest om hvor mange kalorier er der i 1 æg!
/5
6

Hvor mange kalorier Quiz

1 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i kartofler?

2 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i vindruer?

3 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier skal man have om dagen for at tabe sig?

4 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i æg?

5 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i vodka?

Your score is

0%

Æg er en populær kilde til protein og næringsstoffer, men hvor mange kalorier er der egentlig i et æg? Et medium stort æg indeholder omkring 70 kalorier. Den største del af disse kalorier kommer fra protein, mens resten kommer fra fedt.

Der er cirka 6 gram protein i et æg, hvilket gør det til en god kilde til dette vigtige næringsstof. Proteinet i ægget er også af høj kvalitet og indeholder alle de essentielle aminosyrer, som kroppen har brug for.

Æggene indeholder også en vis mængde fedt, primært i form af umættede fedtsyrer. Disse sunde fedtsyrer er vigtige for hjertesundheden og kan hjælpe med at reducere inflammation i kroppen.

Selvom ægget indeholder lidt fedt, betyder det ikke, at det er usundt. Faktisk har forskning vist, at spise æg regelmæssigt kan have flere sundhedsmæssige fordele, herunder bedre kontrol over blodsukkeret og vægttab.

Så næste gang du nyder et lækkert æg til morgenmad eller som en del af dit måltid, kan du være sikker på, at du får en god kilde til protein og andre vigtige næringsstoffer – alt sammen pakket ind i omkring 70 kalorier.