Hemmeligheder i Disney Parkerne
Lad os teste din viden omkring Hemmeligheder i Disney Parkerne! Tag quizzen alene eller inviter dine venner til at deltage på Quizspil. Det er den perfekte måde at have det sjovt og lære noget nyt, uanset om du er alene eller sammen med venner. Mød udfordringen, og find ud af, hvem der ved mest om Hemmeligheder i Disney Parkerne!
/20
0

Hemmeligheder i Disney Parkerne

1 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvad var skjult bag en mildt synlig førertavle i Indiana Jones Adventure?

2 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvad findes skjult i træpanelerne i The Haunted Mansion?

3 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvad hedder den eksklusive klub, som ligger i Disneyland, Californien?

4 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvilken Disney-park har en hemmelig suite i sit ikoniske slot?

5 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvilken park har et hemmeligt område væk fra de travle stier for at se på dyr?

6 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvor mange døre er der tilsyneladende i den lukkede klub, Club 33?

7 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

I hvilken attraktion kan du finde det hemmelige basketballområde for ansatte?

8 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvilket slot indeholder en suite, der kun kan vindes gennem særlige lotterier?

9 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

I hvilken attraktion var der oprindeligt et værelse, der skulle fungere som hemmelig spisning for VIP-gæster?

10 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvilken park har hemmelige tunneler under gæsteområderne?

11 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvad markerer ‘utilpassede’ brolægningssten tæt ved søen ved Liberty Square i Magic Kingdom?

12 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvad var oprindeligt tiltænkt som en hemmelig lejlighed for Walt Disney?

13 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvor finder du de eneste badeværelser i Liberty Square?

14 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvilken hovedgade huser klasseværelser for ansatte kun synlige for ansatte?

15 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvilken restaurant i Disneyland tilbyder en hemmelig dessert, der ikke er på menuen?

16 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvilken attraktion indeholder en skjult Mickey i en frokostscene?

17 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvilken farve signaturlys vises kun en gang hver nat på Sleeping Beauty's Castle?

18 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvad er det særlige ved gadenavneskilte i Walt Disney World's Magic Kingdom?

19 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvilket område i Disneyland Paris gemmer på en hemmelig gang, brugt under særlige omstændigheder?

20 / 20

Category: Hemmeligheder i Disney Parkerne

Hvilken del af Disneyland er kendt for sine mange sagnomspundne hemmeligheder og påstande om gengangere?

Your score is

0%

Introduktion til hemmelighederne i Disney Parkerne

Når man besøger Disney Parkerne, er der meget mere end blot de ikoniske attraktioner og karakterer, som møder øjet. Bag det imponerende ydre gemmer der sig et væld af fascinerende hemmeligheder, som kun de mest dedikerede Disney-fans kender til. Fra skjulte Mickeys til hemmelige steder, der ikke er på turistkortet, er Disney Parkerne fulde af overraskelser, der kan gøre et besøg endnu mere magisk.

I denne artikel udforsker vi de skjulte facetter af Disney Parkerne og afslører nogle af de mest spændende hemmeligheder, som kan gøre dit næste besøg til en uforglemmelig oplevelse. Hvad enten du er en Disney-entusiast eller blot nysgerrig på at lære mere, så er der noget for enhver i dette dykk ned i Disney-verdenen.

Hemmelige facts om Disney Parkerne

Disney Parkerne er fyldt med fascinerende fakta, som de færreste besøgende kender til. Her er nogle af de mest interessante hemmelige facts:

  1. Antallet af blomster i Disneyland: Der er over 800.000 blomster i Disneyland, som bliver skiftet ud flere gange om året for at holde parkerne i topform.
  2. Mængden af vand i Splash Mountain: Splash Mountain-attraktionen indeholder over 950.000 liter vand, hvilket svarer til over 30 svømmebassiner.
  3. Længden af Disneyland’s rør: Disneyland har over 100 kilometer rør under jorden, som bruges til at transportere vand, el og andre forsyninger.
  4. Antallet af ansatte i Disney World: Disney World i Florida beskæftiger over 70.000 medarbejdere, hvilket gør det til en af de største private arbejdsgivere i USA.
  5. Hastigheden på Radiator Springs Racers: Denne populære attraktion i Disney California Adventure Park kan nå hastigheder på op til 113 km/t.

Disse hemmeligheder giver et glimt af, hvor kompleks og imponerende Disney Parkerne egentlig er bag facaden.

“Hidden Mickeys” – Sjove hemmeligheder i Disney Parkerne

Én af de mest kendte hemmeligheder i Disney Parkerne er de såkaldte “Hidden Mickeys”. Disse er subtile afbildninger af Mickey Mouse, som er gemt i detaljer og design rundt omkring i parkerne. At finde disse “skjulte Mickeys” er blevet en hel sport for Disney-fans.

Nogle af de mest berømte “Hidden Mickeys” inkluderer:

  • I Fantasyland i Disneyland kan man se en “Hidden Mickey” i mønsteret på gulvet i Sleeping Beauty Castle.
  • I Disney’s Hollywood Studios i Walt Disney World kan man se en “Hidden Mickey” i mosaikken på gulvet i indgangen til Star Tours-attraktionen.
  • I Animal Kingdom i Walt Disney World kan man finde en “Hidden Mickey” formet af sten i vandfaldet ved Expedition Everest-attraktionen.

At lede efter disse subtile Micky-afbildninger kan gøre et besøg i Disney Parkerne endnu mere underholdende og udfordrende. Det kræver et skarpt øje at spotte dem alle!

Hemmelige steder i Disney Parkerne, du ikke må gå glip af

Udover de velkendte attraktioner og områder i Disney Parkerne, findes der også en række hemmelige og eksklusive steder, som kun de færreste besøgende får adgang til. Her er nogle af de mest fascinerende:

  1. Club 33 i Disneyland: Dette eksklusive medlemsklub er skjult bag en diskret dør i New Orleans Square i Disneyland. Kun et begrænset antal medlemmer har adgang til denne elegante oase midt i parken.
  2. Walt Disney’s private apartment: I Disneyland kan man finde Walt Disney’s private lejlighed, som han brugte til at overvåge bygningen af parken. I dag er den kun tilgængelig for særlige VIP-gæster.
  3. Utilgængelige områder i Animal Kingdom: Bag kulisserne i Animal Kingdom gemmer der sig flere utilgængelige områder, som normalt er lukket for offentligheden, men som kan besøges via særlige guidede ture.
  4. Utilgængelige områder i Epcot: Ligesom i Animal Kingdom, har Epcot også visse områder, som normalt er lukket for gæster, men som kan opleves gennem eksklusive ture.

Disse hemmelige og eksklusive steder tilbyder en unik indsigt i Disney Parkernes indre liv og er et must for de sande Disney-entusiaster.

Hemmeligheder omkring Disney-karaktererne

Disney Parkerne er fyldt med ikoniske karakterer, som gæster elsker at møde og tage billeder med. Men der er også en række fascinerende hemmeligheder forbundet med disse elskede figurer:

  • Mange Disney-karakterer har en “backstage”-version, som bæres af medarbejdere, når de interagerer med gæster. Disse kostumer er mere praktiske og komfortable at have på i lange perioder.
  • Nogle karakterer, som f.eks. Tinkerbell, har flere forskellige versioner, der bruges på forskellige tidspunkter i løbet af dagen for at give gæsterne en mere autentisk oplevelse.
  • Flere af karaktererne har specielle “hvilerum”, hvor de kan tage en pause fra at hilse på gæster. Her kan de spise, drikke vand og forberede sig på deres næste optræden.
  • Medarbejderne, der spiller Disney-karaktererne, gennemgår omfattende træning for at kunne perfekt imitere deres bevægelser, stemme og personlighed.

Disse hemmeligheder bag kulisserne giver et unikt indblik i, hvor meget arbejde der ligger i at bringe Disney-karaktererne til live i parkerne.

Hemmelighederne bag Disney-attraktioner

Ud over de almindelige gæster, er Disney Parkerne også fyldt med fascinerende hemmeligheder, som selv de mest dedikerede fans ikke altid kender til. Her er nogle af de mest interessante:

  1. Hydraulik i Splash Mountain: Splash Mountain-attraktionen bruger et avanceret hydraulisk system til at bevæge båden op og ned ad de store skråninger. Dette system er designet til at give en jævn og sikker oplevelse for gæsterne.
  2. Skjulte tunneler i Disneyland: Under Disneyland i Californien findes et omfattende net af underjordiske tunneler, som bruges af medarbejdere til at bevæge sig rundt i parken uden at forstyrre gæsternes oplevelse.
  3. Specielle effekter i Haunted Mansion: Den berømte Haunted Mansion-attraktion bruger en række avancerede teknologier, såsom spejleffekter og hologrammer, for at skabe en uhyggelig og overraskende oplevelse for gæsterne.
  4. Den skjulte historie i Spaceship Earth: I Epcot’s Spaceship Earth-attraktion findes der skjulte detaljer og historiske referencer, som kun de mest opmærksomme gæster vil opdage.

Disse hemmelige aspekter af Disney-attraktionerne er med til at skabe den magiske oplevelse, som gæsterne forventer i Disney Parkerne.

FAQ

Hvad er de mest populære “Hidden Mickeys” i Disney Parkerne?

Nogle af de mest berømte “Hidden Mickeys” inkluderer en Mickey-formning i mosaikkerne i Sleeping Beauty Castle i Disneyland, en Mickey i vandfaldet ved Expedition Everest-attraktionen i Animal Kingdom, og en Mickey i mosaikken i indgangen til Star Tours-attraktionen i Disney’s Hollywood Studios.

Kan man besøge Walt Disney’s private lejlighed i Disneyland?

Ja, Walt Disney’s private lejlighed i Disneyland er tilgængelig for særlige VIP-gæster. Den er normalt lukket for offentligheden, men kan besøges gennem specielle guidede ture.

Hvor mange blomster er der i Disneyland?

Der er over 800.000 blomster i Disneyland, som bliver skiftet ud flere gange om året for at holde parken i topform.

Hvad er den højeste hastighed på Radiator Springs Racers-attraktionen?

Radiator Springs Racers-attraktionen i Disney California Adventure Park kan nå hastigheder på op til 113 km/t.