hvor mange kalorier er der i en onsdagssnegl
Lad os teste din viden omkring hvor mange kalorier er der i en onsdagssnegl! Tag quizzen alene eller inviter dine venner til at deltage på Quizspil. Det er den perfekte måde at have det sjovt og lære noget nyt, uanset om du er alene eller sammen med venner. Mød udfordringen, og find ud af, hvem der ved mest om hvor mange kalorier er der i en onsdagssnegl!
/5
26

Hvor mange kalorier Quiz

1 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en sun lolly?

2 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i rugbrød?

3 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en appelsin?

4 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i et æg?

5 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en gulerod?

Your score is

0%

Onsdagssneglen er en lækker dansk delikatesse, som mange af os elsker at nyde en gang imellem. Men hvor mange kalorier er der egentlig i sådan en lækker snegl? Lad os se nærmere på det.

En typisk onsdagssnegl vejer cirka 100 gram og indeholder omkring 350-400 kalorier. Det store antal kalorier skyldes primært det høje indhold af sukker, smør og mel i dejen samt glasuren på toppen.

Derfor kan det være en god idé at nyde en onsdagssnegl som en sjælden godbid og ikke som en daglig snack. Hvis du gerne vil holde øje med dit kalorieindtag, kan det være en god idé at vælge mindre portioner eller måske endda dele sneglen med en ven.

Husk også at kombinere din nydelse af onsdagssneglen med regelmæssig motion og en sund kost for at opretholde en balance i dit kalorieindtag og din generelle sundhed.