hvor mange kalorier er der i 3 æg
Lad os teste din viden omkring hvor mange kalorier er der i 3 æg! Tag quizzen alene eller inviter dine venner til at deltage på Quizspil. Det er den perfekte måde at have det sjovt og lære noget nyt, uanset om du er alene eller sammen med venner. Mød udfordringen, og find ud af, hvem der ved mest om hvor mange kalorier er der i 3 æg!
/5
26

Hvor mange kalorier Quiz

1 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier forbrænder man ved at cykle?

2 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en durum?

3 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en gulerod?

4 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i kylling?

5 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i et æble?

Your score is

0%

Hvor mange kalorier er der i 3 æg?

Eg er en af de mest alsidige og næringsrige fødevarer, der findes. De indeholder en god mængde protein samt vigtige vitaminer og mineraler. Men hvor mange kalorier er der egentlig i 3 æg?

Et stort æg indeholder normalt omkring 70 kalorier. Så hvis du spiser 3 æg, vil du indtage cirka 210 kalorier. Det er vigtigt at huske på, at dette kun er en grov skønsmæssig værdi, da størrelsen på æggene kan variere lidt.

Derudover skal du også tage hensyn til den måde, du tilbereder dine æg på. Hvis du f.eks. steger dem i smør eller olie, vil det øge antallet af kalorier betydeligt.

Det er også vigtigt at nævne, at æg har mange sundhedsmæssige fordele ud over deres kalorieindhold. De indeholder sunde fedtsyrer, vitamin D og B12 samt cholin, som alle bidrager til en sund krop.

Så selvom der er omkring 210 kalorier i 3 æg, bør du ikke være bange for at inkludere dem i din kost. De kan være en fremragende kilde til protein og andre næringsstoffer.