hvor mange kalorier er der i en fiskefilet
Lad os teste din viden omkring hvor mange kalorier er der i en fiskefilet! Tag quizzen alene eller inviter dine venner til at deltage på Quizspil. Det er den perfekte måde at have det sjovt og lære noget nyt, uanset om du er alene eller sammen med venner. Mød udfordringen, og find ud af, hvem der ved mest om hvor mange kalorier er der i en fiskefilet!
/5
26

Hvor mange kalorier Quiz

1 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i et æg?

2 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en øl?

3 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier forbrænder man på en dag?

4 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier skal man have?

5 / 5

Category: hvor mange kalorier

Hvor mange kalorier er der i en skive rugbrød?

Your score is

0%

En fiskefilet er en populær og sund madvalg, da den er rig på protein og sunde fedtsyrer. Men hvor mange kalorier er der egentlig i en fiskefilet?

Det afhænger selvfølgelig af typen af fisk og hvordan den tilberedes. Generelt set indeholder en fiskefilet omkring 100-200 kalorier pr. 100 gram.

Hvis du vælger magre fisk som torsk eller rødspætte, vil kalorieindholdet være i den lavere ende af skalaen. Federe fisk som laks eller makrel vil have et lidt højere kalorieindhold, men til gengæld også mere sunde fedtsyrer.

Når du tilbereder din fiskefilet, så sørg for at undgå at tilføje ekstra fedtstoffer som smør eller olie, da dette kan øge kalorieindholdet betydeligt. Prøv i stedet at grille eller dampe fisken for at bevare dens sunde egenskaber.

Så næste gang du skal lave aftensmad, så overvej at inkludere en lækker og næringsrig fiskefilet – din krop vil takke dig for det!